Neden Emnana Gömlek?

Neden Emnana Gömlek?

Çok basit bir şekilde nedenleri sıralamak istiyoruz:

1. EMNANA gömlek üretiminde en kaliteli kumaşları kullanmaktadır. Her ürünün açıklamasında kullanılan iplik numarasını görebilirsiniz.

o %100 pamuklu kumaş metresi 1 Euroya olabildiği gibi metresi 15 Euroya kadar çıkabilmektedir. %100 pamuklu ifadesi gömlek kumaşının kalitesini belirtmekte yetersizdir.

o ipliğin fiyatı iplik inceldikçe artmaktadır. İplik numarası arttıkça iplik incelmektedir. 30 numara, 50 numara %100 pamuklu kumaşın fiyatı, 1 — 3 Euro mertebesindeyken, 120 — 140 numara iplikten üretilmiş %100 pamuklu kumaşın fiyatı 10 — 15 Euro olmaktadır.

2. EMNANA, kumaş malzemesi olarak sadece doğal malzemeler pamuk, keten ve ipeği kullanmaktadır, yapay polyester ve benzeri elyaflar kesinlikle kullanmamaktadır.

3. EMNANA yaka ölçüleri 38 santimetreden başlayarak birer santimetrelik artışlarla 46 santimetreye dek uzanmaktadır. EMNANA, böylelikle müşterilerinin 9 farklı yaka ölçüsü içerisinden seçim yaparak kendilerine en uygun beden ölçüsünü bulmalarına imkân sağlar. Çoğu firma ise, stok maliyeti gibi ticari kaygılarla yaka ölçülerinin ikisini bir araya getiren ticari ölçü yelpazesini kullanmaktadır.

4. EMNANA, bir yaka ölçüsü için aşağıda belirtilen 3 farklı kalıpta gömlek seçeneği sunmaktadır:

o Slim Fit (Dar kesim)

o Regular Fit (Normal kesim)

o Comfort Fit (Rahat kesim)

5. EMNANA’dan aldığınız ürünü hiçbir gerekçe göstermeden iade etme hakkına sahipsiniz. İnternet üzerinden satış yapıldığı için mağazada kısıtlı bir zamanda karar vermek durumunda değilsiniz. Evinizde veya işyerinizde ailenize veya arkadaşlarınıza danışarak karar verebilirsiniz.

6. EMNANA’da dikim kalitesinden asla taviz verilmemektedir. Aldığınız gömleğin boyutlarını ölçerek web sayfamızdaki beden tablomuzdan mukayese ederek kalite kontrolden geçen ürün aldığınızı doğrulayabilirsiniz.

7. EMNANA, çok az markada görülebilecek şekilde; yaka, renk, desen, ütü istemez, buruşmaz, kot gibi çok geniş bir yelpazede çok fazla çeşit sunmaktadır.

8. EMNANA gömleklerinde ekseriyetle doğal malzeme olan sedef düğme kullanmaktadır.

9.Satın aldığınız gömlek, Türkiye’nin pek çok yerinde ertesi gün veya 2 gün içinde evinize teslim edilmektedir.

10.İade etmek istediğinizde kargo şirketimiz hiçbir bedel ödemenize gerek olmadan kapınızdan ürünü iade almaktadır.

Etiketler: gömlek
Ocak 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR